Homeopathie: ook voor jou

Homeopathie is voor iedereen, (pasgeboren) babies, kinderen en volwassenen, en kan naast de meeste reguliere medicijnen worden gebruikt, voor zowel lichamelijke als voor mentaal/emotionele problemen.

Homeopathie is een alternatief tijdens zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding. Kinderen reageren heel goed op homeopathie, zowel voor lichamelijke ongemakken, maar ook bij emotionele of nerveuze klachten, zoals faalangst, concentratieproblemen, niet lekker slapen.
En als het tegenzit in je leven, kan homeopathie je helpen verder te gaan.
Er zijn homeopathische middelen die de kans op eventuele bijwerkingen van vaccinaties verminderen, of de klachten kunnen verhelpen die zijn opgetreden na een vaccinatie.

Graag verstrek ik je op deze website alle informatie over wat homeopathie en homeopathische middelen voor de gezondheid en welzijn van jou en je kinderen kan betekenen. Afgelopen 20 jaar  heb ik een paar duizend kinderen en volwassenen in mijn praktijk ontvangen, en ik ben nog steeds enthousiast over de resultaten, en over de kindvriendelijke manier waarop deze resultaten te bereiken zijn. Maar de overheid werkt ons homeopaten daarin tegen. Op straffe van hoge boetes (op dit moment € 7500,– ) verbiedt de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) ons homeopathische middelen te noemen in relatie tot ziekten. Als je graag meer informatie wilt dan je op deze website kunt vinden, neem dan contact op.

bg_homeopaat-linkspalmtekening