Bijwerkingen mexicaanse griep vaccinatie

In 2009 werden alle kinderen tussen 6 maanden en 4 jaar opgeroepen om een mexicaanse griepvaccinatie te halen, met een herhaling na twee weken. Na de televisie optredens van Ab Osterhaus, die een pandemie voorspelde, zat de schrik er goed in. Een virale pandemie is het mooiste dat je als […] Lees verder »

Protocol ADHD Dr. Heiner Frei

De Zwitserse kinderarts Heiner Frei heeft in 2007 al een succesvol protocol ontwikkeld voor het homeopathisch behandelen van kinderen met concentratieproblemen en ADHD. In Zwitserland wordt homeopathie vergoed vanuit de basisverzekering, en is daar een volwaardig alternatief voor reguliere behandeling. In Nederland valt de uitspraak dat “ADHD te behandelen is […] Lees verder »

Ziekte van Lyme

Valt net op de mat: een themanummer over homeopathische behandelingen van de Ziekte van Lyme, Ik heb enorm veel zin om alle nieuwe inzichten te lezen. Lees verder »

Historisch overzicht homeopathische geneesmiddelen

Sinds juli 2012 is de Regeling Geneesmiddelenwet aangepast, waardoor op de verpakking of in de bijsluiter van homeopathische geneesmiddelen niet langer vermeld mag worden waarvoor het middel gebruikt kan worden. Hieronder vind je een historisch overzicht homeopathische geneesmiddelen en voor welke klacht zij tot 2013 geregistreerd stonden. http://zelfzorg.nl/historisch-overzicht-homeopathische-geneesmiddelen/ Lees verder »

Hooikoorts-kuurtje

De zon schijnt, de lente is begonnen, en daarmee voor veel mensen ook het hooikoortsseizoen. Homeopathie helpt goed bij hooikoorts, en je wordt er niet suf van. 75% van de mensen hebben baat bij een homeopathisch hooikoorts-preventiekuur. Neem contact op als je interesse hebt. En als je hooikoortsklachten na de […] Lees verder »