Ontstoren

Ontstoren is een vorm van homeopathie die de verstorende werking die vaccinaties, oxytocine en andere geneesmiddelen kunnen hebben op de gezondheid, weer probeert te herstellen.

In diverse facebookgroepen komt regelmatig de vraag voorbij wat ontstoren nu precies inhoudt. Bij het ontstoren van bijvoorbeeld vaccinaties (ontgiften, of detoxen) wordt een homeopathisch detox-middel voor een of meer vaccins ingenomen in 4 oplopende potenties of sterktes. De duur van de ontstoringskuur is afhankelijk van de aard van de te behandelen klachten en van je vitaliteit.  Omdat iedereen op eigen wijze reageert op de ontstoringskuur, kan dit dus betekenen dat het ontstoren bij jou misschien langer of juist korter duurt dan bij een ander.  Zelfs binnen een gezin kan de lengte van een ontstoringskuur per persoon verschillen. Als een of meer vaccinaties inderdaad een verstoring in het immuunsysteem heeft veroorzaakt, dan komt er een ontgiftingsproces of een grote schoonmaak op gang. De vaccinaties blijven na het ontstoren hun beschermende werking behouden. Behalve vaccinaties kunnen geneesmiddelen, anticonceptiva, narcotica, oxytocine, drugs en toxische stoffen worden ontstoord.

In de praktijk blijken ziektes veroorzaakt te kunnen zijn door een stapeling van nadelige gevolgen van medicijngebruik, anti-conceptiva, vaccinaties, narcotica, drugs, toxische stoffen in de voeding en het milieu.
De methode van ontstoren of detoxen wordt ook toegepast in de behandeling van gedragsproblemen bij kinderen, concentratieproblemen, chronisch vermoeidheidssyndroom, ME en fibromyalgie. Het werkt ook goed als doorgemaakte virusinfecties als Pfeiffer, toxoplasmose, griep, blijvende klachten geven.

bg_homeopaat-linkspalmtekening