Over Annemieke

Annemieke van Dalum Ik ben homeopaat en moeder van twee dochters en een zoon, en oma van een kleindochter. Mijn zoon had astma toen hij kleuter was. Hij had het zo benauwd, dat er volgens de kinderarts nog maar 1 oplossing leek: een onderhoudsdosering prednison. Prednison als je vijf bent, ik kon mij er als moeder niet bij neerleggen dat dat de enige oplossing zou zijn. Ik ben op onderzoek gegaan in de complementaire gezondheidszorg, er diep van binnen van overtuigd dat het ook anders kon. Uiteindelijk is zijn benauwdheid verdwenen na een homeopathische behandeling. Ik was zo verbaasd, dat ik ben gaan lezen, lezen, lezen, over allerlei natuurgeneeswijzen. Ik heb mij daarna ingeschreven op de Academie voor natuurgeneeswijzen in Amsterdam, en na de medische basiskennis heb ik de beroepsopleiding klassieke homeopathie gevolgd. De resultaten die te behalen zijn met homeopathie, met alles wat de natuur te bieden heeft fascineerde mij, en nog steeds haal ik mijn inspiratie uit de resultaten die ik meemaak in mijn praktijk. Intussen heb ik 22 jaar ervaring in het behandelen van zowel kinderen als volwassenen met uiteenlopende acute en chronische problemen, zowel lichamelijk als mentaal/emotioneel. Ik word blij van de mevrouw die al jaren aan een depressie lijdt, en na een homeopathisch middel weer helemaal opleeft. Of van dat meisje met hand-mond- en voetziekte, dat al dagen niet meer eet en drinkt, en binnen een paar uur na een homeopathisch middel weer helemaal opknapt.
Ik vind het heerlijk om kinderen met homeopathie weer dat zetje te kunnen geven dat ze verder helpt, weer in beweging brengt, gezonder maakt. Luisteren naar jouw verhaal, en het vinden van een oplossing voor jou en je kindje, dat is wat ik het allerleukst vind om te doen. Ik neem het onderbuikgevoel van jou, als moeder, serieus. Jij kent je kind het allerbeste.
Ik wil het liefst zoveel mogelijk kinderen helpen met homeopathie, zoveel mogelijk mensen bekend te maken met de mogelijkheden van homeopathie, zodat de homeopathie ooit de volwaardige plaats krijgt die het verdient in de gezondheidszorg.

 

bg_homeopaat-linkspalmtekening