Niet meer misselijk van methotrexaat (MTX)

Vanmorgen sprak ik een mevrouw met artritis psoriatica. Ze is al jaren zo misselijk van methotrexaat, dat ze geen afspraken durft te maken nadat ze het heeft ingenomen. Daarom wilde ze graag gebruik maken van mijn aanbod om vrijblijvend een homeopathisch middel tegen de misselijkheid te proberen. Ze vertelde dat ze voor het eerst in jaren niet misselijk was geweest. “Het is een wonder”, vertelde ze blij. “Maar waarom weten artsen dit niet? Ik ga het meteen mijn dermatoloog vertellen”. Homeopathie ligt zwaar onder vuur, omdat de werking “niet wetenschappelijk bewezen is”. Gelukkig zijn er ook mensen als deze mevrouw, die aanvoelen dat er meer is tussen hemel en aarde dan wetenschappelijke bewijzen en buiten de gebaande paden blijven zoeken naar een oplossing voor hun probleem. Ik ben heel blij voor deze mevrouw, ik ben vandaag met nieuwe energie naar mijn werk gegaan. Homeopathie is een boeiend vak.
Wil je het ook proberen? Bel of mail even naar de praktijk.

Lees ook: ben je misselijk van methotrexaat?

bg_homeopaat-linkspalmtekening