Hoe homeopathie kan helpen tijdens zwangerschap

Ik werd gebeld door Emma’s moeder. Ze is zwanger, en ze vertelt dat ze vreselijk keelpijn heeft, met opgezette klieren, koorts en overgeven. Eten en drinken is moeilijk, slapen lukt alleen met pijnstillers die ze eigenlijk liever niet neemt, en ze is verschrikkelijk moe. Uitrusten of rustig aan is een uitdaging als je ook een peuter hebt. Haar vraag is of ik met homeopathie iets voor haar kan doen. Homeopathie is veilig voor je baby, dus ik adviseer het homeopathisch middel dat het beste past bij haar klachten, en ik spreek met haar af dat ze over drie dagen zal bellen om te vertellen hoe het met haar gaat, en dat ze de huisarts belt als ze niet opknapt. Als ik de telefoon opneem hoor ik het meteen aan haar stem: het gaat stukken beter.

bg_homeopaat-linkspalmtekening